Aanbod rekenen

Ieder kind leert op zijn eigen manier. Of uw kind nu meer visueel is ingesteld of baat heeft bij bewegend leren, ‘Wijzer in rekenen’ biedt diverse mogelijkheden.

Remedial Teaching: Rekenen

Bij Remedial Teaching krijgt uw kind professionele didactische hulp, wanneer het leerproces op school niet volgens de verwachting verloopt. Voorafgaand aan de behandeling wordt door middel van een diagnostisch rekenonderzoek de rekenontwikkeling van uw kind in kaart gebracht en een handelingsplan opgesteld. Daarna gaan we aan de slag om het kind weer plezier en zelfvertrouwen te geven in het rekenen om zodoende de rekenontwikkeling weer op gang te kunnen helpen.
Kosten: € 27,50 per sessie (45 minuten)

RekenRemedie

De methode Reken Remedie is speciaal ontwikkeld voor kinderen met rekenproblemen en dyscalculie. De methode biedt ieder onderwerp los aan, start bij de basis en bouwt stap voor stap verder.
Daar waar de gangbare methodes in het basisonderwijs alles door elkaar aanbieden, biedt de methode Reken Remedie de verschillende onderdelen apart aan. De methode is zeer geschikt voor kinderen die visueel zijn ingesteld.
Er wordt gestart met het afnemen van een beginmeting om te ontdekken waar de hiaten zitten. Vervolgens wordt bepaald welk(e) onderdeel/onderdelen uw kind gaat volgen en hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. De methode geeft tevens huiswerkopdrachten.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de methode RekenRemedie, download dan hier de folder.

Rekenbootcamp

Hou jij van bewegen? Wil je nog sneller kunnen rekenen? Dan is de Rekenbootcamp wat voor jou! In kleine groepjes (2-6 kinderen) ga je door middel van kleur, spel en beweging de tafel(s) of plus- en minsommen oefenen die jij nog moeilijk vindt. We bieden verschillende bootcamps en workshops aan:

Tafelbootcamp 2 t/m 6 (vanaf midden groep 4)
Tafelbootcamp 6 t/m 9, 11 en 12 (vanaf eind groep 4)
Plus- en minbootcamp tot 10 (vanaf eind groep 3)
Plus- en minbootcamp 10 tot 20 (vanaf midden groep 4)
Workshop tafels of plus- en minsommen

De kosten van een bootcamp (2 x 2,5 uur) bedragen € 75,00 (incl. drinken met wat lekkers).
De kosten van een workshop (1 x 2,5 uur) bedragen: € 39,00 (incl. drinken met wat lekkers).

Opgeven voor een Rekenbootcamp of workshop kan hieronder.

Opgaveformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.